Közélet

Több tucat bringatulajdonos nyugodhat meg Mórahalmon

Több tucat bringatulajdonos nyugodhat meg Mórahalmon

2018. szeptember 10., hétfő
Több tucat bringatulajdonos nyugodhat meg Mórahalmon

A szegedi rendőrök a BikeSafe program keretében 28 biciklit vizsgáltak át, majd vettek nyilvántartásba a Mórahalmon tartott ingyenes kerékpár-regisztráció során.

A BikeSafe vagyonvédelmi program legfőbb célja, a kétkerekűek legfontosabb adatainak és fotóinak nyilvántartásba vételével a bűncselekmények megelőzése, az eltulajdonított kerékpárok azonosításának, a lopások felderítésének elősegítése. A Szegedi Rendőrkapitányság szeptember 7-ére ingyenes kerékpár-regisztrációt hirdetett Mórahalmon, amelynek során 28 biciklitulajdonos kérte járművének nyilvántartásba vételét. A rendőrök a kötelező tartozékok ellenőrzését követően regisztrálták a kerékpárokat. Ehhez elengedhetetlen volt a tulajdonos részéről a személyazonosító igazolvány, valamint a bicikli tulajdonjogát igazoló irat bemutatása. A nyilvántartásba vételt követően a járműre egy biztonsági matrica került jól látható helyre. A BikeSafe program népszerűsége töretlen Mórahalmon, így a vagyonvédelmi kampány folytatódik a városban és természetesen a Csongrád megyei településeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.