Közélet

Tó és játszótér is lesz az új vásárhelyi pihenőparkban

Tó és játszótér is lesz az új vásárhelyi pihenőparkban

2018. szeptember 19., szerda
Tó és játszótér is lesz az új vásárhelyi pihenőparkban

Még idén elkészül Hódmezővásárhelyen, az egykori Kossuth Zsuzsa szakközépiskola helyén a pihenőpark, amelynek kedden tették le az alapkövét. Az önkormányzat a lakosság javaslatait várja az elnevezésre. Eddig legtöbben Hódtó vagy Kossuth Zsuzsa parknak hívnák a teret - olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap idézi a polgármestert, aki szerintezen a területen 2008 előtt egy kedvelt iskola, a Kossuth Zsuzsanna szakközépiskola állt. Sokak bánatára, de műszaki kényszerűségből 2008-ban le kellett bontani. Akkoriban a városvezetés megszavaztatta, mit szeretne a lakosság a helyén. Az önkormányzat még az előző városvezetés idején 831 millió forintot nyert a Zöld Hódmezővásárhely – Környezettudatos Közterület Megújítás Hódmezővásárhelyen elnevezésű pályázaton. Ebből a forrásból készül el az említett pihenőpark is. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Kovács Erika)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.