Közélet

Szegeden tart előadást a torinói lepel világhírű kutatója

Szegeden tart előadást a torinói lepel világhírű kutatója

2018. szeptember 11., kedd
Szegeden tart előadást a torinói lepel világhírű kutatója

Százhúsz éve egy amatőr fotós döbbenten látta, hogy a torinói lepelről készült fényképek negatívjai életszerűbbek, mint az igazi. Azóta a tudományos előrelépés dr. Jackson tudóscsapatának köszönhető, aki szeptember 23-án előadást tart Szegeden.

Az eseményt hirdető plakáton az áll, hogy dr. John P. Jackson a tudományos lepelkutatás atyja és legnagyobb szaktekintélye.

Az érdeklődők regisztrálhatnak a szegedi eseményre

– dr. Jackson nyolc előadást tart szeptember 23. és 29. között Magyarországon.

Az előadókörútját Szegeden kezdi, szeptember 23-án, vasárnap délután 3 órakor a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg-termében (Dóm tér 6.).

Fontos tudnivalók az előadásokról

A változtatás jogát fenntartják a szervezők. Az előadások mindegyike közérthető és a nagyközönségnek szól. Az eseményeken hang-, kép- és film/videófelvétel készítése tilos! Az előadásokat tolmács fordítja, kivéve ahol másképp jelölik. Szegeden lesz tolmács. Az előadások időtartama várhatóan 2 óra, de a fordítás miatt hosszabbra is nyúlhatnak. A részvétel minden eseményen ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.