Hírzóna

Sört, jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Sört, jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

2018. szeptember 14., péntek
Sört, jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Több üveg sört, közúti jelzőtáblát, kerékpárt és egy benzinmotoros fűkaszát lopott el Hódmezővásárhelyen egy kecskeméti férfi. A rendőrök az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 48 éves férfi 2018 augusztusában egy családi házból kerékpárt, szeptember 2-án egy építési területről több közlekedési jelzőtáblát vitt el. Két nappal később az utcáról egy benzinmotoros fűkaszát és egy újabb kerékpárt lopott, a rajta található vászontáskában levő sörrel együtt. A rendőrök a férfi hódmezővásárhelyi tartózkodási helyén az eltulajdonított táblákat, bicikliket és szerszámgépet megtalálták, majd lefoglalták. A feltételezett elkövetőt előállították. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.