Krimi

Sokkoló felvételek a csengelei baleset helyszínéről

Sokkoló felvételek a csengelei baleset helyszínéről

2018. szeptember 8., szombat
Sokkoló felvételek a csengelei baleset helyszínéről

Csak erős idegzetűeknek!

Tegnap délután

beszámoltunk arról,

hogy összeütközött egy kamion, egy autóbusz és egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Csengele közelében.

Csengele, 2018. szeptember 7.
Sérültet ápolnak az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán, a Csongrád megyei Csengele közelében, ahol összeütközött egy kamion, egy autóbusz és egy mikrobusz 2018. szeptember 7-én. A balesetben négyen megsérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Az első hírek szerint a balesetnek négy sérültje van. A kiskunfélegyházi, a kecskeméti és a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol egy sérült beszorult a kamionba, őt feszítővágóval szabadították ki.

Csengele, 2018. szeptember 7.
Sérültet visznek hordágyon az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán, a Csongrád megyei Csengele közelében, ahol összeütközött egy kamion, egy autóbusz és egy mikrobusz 2018. szeptember 7-én. A balesetben négyen megsérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Egyik olvasónk küldött egy videót, melyen többek között az látszik, hogy a mentősök és a tűzoltók egyszerre igyekeznek kiszabadítani a kamionba szorult sérültet. https://youtu.be/DYz8JFwGnAI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.