Hírzóna

Másfél kiló marihuánát találtak egy bolgár férfinél Röszkén

Másfél kiló marihuánát találtak egy bolgár férfinél Röszkén

2018. szeptember 18., kedd
Másfél kiló marihuánát találtak egy bolgár férfinél Röszkén

Másfél kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Csongrád megyében egy bolgár férfi autójában elrejtve, a sofőr azt állította, saját fogyasztásra hozta a kábítószert - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy német rendszámú autót ellenőriztek, és kockázatelemzés alapján a jármű tételes vizsgálata mellett döntöttek. A tüzetes ellenőrzésen az autó hátsó ülése alól, négy csomag, több mint 1,5 kilogramm növényi törmelék - a gyorsteszt szerint marihuána - került elő. A férfi elmondása szerint a kábítószert saját fogyasztásra hozta - tudatta az alezredes. A pénzügyőrök a hárommillió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.