Hírzóna

Életet mentettek a szegvári rendőrök

Életet mentettek a szegvári rendőrök

2018. szeptember 7., péntek
Életet mentettek a szegvári rendőrök

Bajba jutott férfin segített a helyi körzeti megbízott és járőrtársa Szegvár külterületén - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

Az idős férfi a kismotorját tolva, horgászatból tartott haza szeptember 6-án reggel, amikor megcsúszott, majd járműve a lábára esett. A bajba jutott segítségért kiáltott, amelyet egy állampolgár meghallott, azonban a férfit nem találta, ezért bejelentést tett a rendőrségen. A helyi körzeti megbízott és járőrtársa a Kurca folyó partján bukkant rá az erősen vérző, mozdulatlanul fekvő sérültre. Azért, hogy megakadályozzák a további vérveszteséget az egyik rendőr nadrágszíjával a sérült láb combjának felső részét elszorította, míg társa a mentők elé sietett, hogy mielőbb a helyszínre érjenek. A kiérkező mentők a rendőrök segítségével, biztonsági intézkedés keretében, a lábtörést szenvedett férfit kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.