Egyetem

Egyetemistáknak hirdetett pályázatot a KSH

Egyetemistáknak hirdetett pályázatot a KSH

2018. szeptember 11., kedd
Egyetemistáknak hirdetett pályázatot a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal október 24–26. között rendezi meg a 40. Nemzetközi Időmérleg-konferenciát, amelyhez kapcsolódóan pályázatot hirdetett.

A 40. Nemzetközi Időmérleg-konferencia célja, hogy ráirányítsa a vállalatok, a tudományos élet, az egyetemek, a média és a nagyközönség figyelmét az időmérleg-vizsgálatok fontosságára. Az angol nyelvű konferencia témája az időmérleg-kutatások múltja, jelene és jövője. Az eseményhez kapcsolódóan a KSH pályázatot hirdetett egyetemisták részére. Az első három helyezett ingyenesen vehet részt a konferencián, és lehetőséget kap a konferencián pályamunkája bemutatására. A pályázatok beküldési határidejét meghosszabbították, így a pályamunkákat szeptember 24. éjfélig várják az iatur2018@ksh.hu e-mail címre. A pályázat részletes kiírása

itt érhető.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.