Közélet

Bővül a térfigyelő kamerarendszer Szegeden

Bővül a térfigyelő kamerarendszer Szegeden

2018. szeptember 21., péntek
Bővül a térfigyelő kamerarendszer Szegeden

Támogathatják, hogy a volt Gyevi temető helyén Interspar épülhessen, bővüljön a közterületi kamerarendszer, a Vadaspark lakóparkban lévő utcákat a környezetgazdák vehetik kezelésükbe, továbbá úttisztító gépek vásárlásáról is dönthet ma a szegedi közgyűlés - írja a Délmagyar.

A lap körképéből kiderül, hogy módosíthatják Szeged idei költségvetését a mai közgyűlésen, például az európai uniós és saját forrásból tervezett fejlesztések miatt. Összesen 16 napirendi pontot tárgyalnak a képviselők, az építési szabályzatot is módosíthatják, amivel kapcsolatban a városüzemeltetési bizottság csütörtöki ülésén több aggályát is megfogalmaztaSzentistványi István. A független képviselő nem értett egyet azzal, hogy a Tiszavirág Üdülőterület úgynevezett védelmi rendeltetésű erdőterületi besorolását hétvégi házas üdülőterületté nyilvánítsák. Erről szerinte társadalmi vitát is érdemes lenne indítani, így nem is támogatta az előterjesztést, a szavazásnálBarta Sándorkülsős tag pedig tartózkodott. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.