Hírzóna

A hétvégén kevésbé lesznek hidegek a hajnalok

A hétvégén kevésbé lesznek hidegek a hajnalok

2018. szeptember 28., péntek
A hétvégén kevésbé lesznek hidegek a hajnalok

Az elmúlt napokhoz képest a hétvégén kevésbé lesznek hűvösek a hajnalok, de helyenként lehetnek fagypont körüli értékek. Napközben sok lesz a napsütés, a maximumok 15, néhol 20 fok körül alakulnak.

Szombaton csapadékosabb, szelesebb időre van kilátás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Pénteken túlnyomóan derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet általában plusz 3-8 fok között alakul, a fagyra érzékeny területeken lehet ennél hűvösebb is. A legmagasabb hőmérséklet 19-23 fok között várható. Szombaton kezdetben szórványosan, délután már csak néhol valószínű eső, zápor. A szél is többfelé megerősödik, elsősorban a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban plusz 6-12, napközben 13-19 fok között alakul a hőmérséklet. Vasárnap többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, délen lehet néhol több a felhő. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet plusz 2-8, a maximum 15-19 fok között várható - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.