Politika

A bevándorlásra szavazott Ujhelyi az EP-ben

A bevándorlásra szavazott Ujhelyi az EP-ben

2018. szeptember 13., csütörtök
A bevándorlásra szavazott Ujhelyi az EP-ben

Kedden vita, szerdán végszavazás történt az elhíresült Sargentini-jelentésről az Európai Parlamentben. Az abszurd politikai fércmű általános vitájában Ujhelyi István szegedi szocialista képviselő képtelen vádakkal, és hazudozással vádolta a Magyarország nevében és védelmében felszólaló Orbán Viktor miniszterelnököt. Ujhelyi azt állította, a bevándorlás és az illegális migráció nemlétező probléma Európában, Orbán olyantól akarja megvédeni a kontinest, ami nincs is. A hazánkat elmarasztaló hazug jelentést Ujhelyi István is megszavazta, ezzel ismételten Magyarországgal szemben, és a bevándorlás mellett foglalt állást a szegedi szocialista.

Abszurd színdarab

Az Európai Parlament strasbourgi épületében kedden egy abszurd színdarabot láthattak a nézők: Magyarországról alapvető ismeretekkel sem rendelkező képviselők elképesztő hazugságokkal vádolták a termeben helyet foglaló magyar miniszterelnököt és kormányának tagjait. A legkülönfélébb zöld, baloldali, kommunista, néppárti képviselők azt sérelmezték a Sargentini-jelentésre hivatkozva, hogy Magyarországon sérül a jogállam, a demokrácia, a szabad nyilvánosság, valamint a kisebbségek jogai. Aki tisztában van a hazai helyzettel, az tudja, hogy mindezekből semmi sem igaz, és azt is tudja mindenki, a jelentés csupán egy álca és bosszúhadjárat amiatt, mert Magyarország nem hajlandó illegális bevándorlókat befogadni.

Közhelyszerű hazugságokból fércelt liberális vádirat

A jelentés egy unalomig ismert, összeollózott vádirat, melyet az utóbbi évek közhelyszerű hazugságaiból fércelt az utolsó parlamenti ciklusát töltő zöldpárti Judith Sargentini. A jelentés készítése közbena képviselőnő magyarországi látogatásaikor soha nem kereste, és nem is tárgyalt jelentéstervezetéről a magyar kormányzat hivatalos képviselőivel, hanem csak a magyarországi, bevándorláspárti Soros-szervezetek - Helsinki Bizottság, TASZ, 444, Mérték elemző műhely - embereinek hazugságait építette be az EP elé kerülő anyagába. Így a jelentés végletekig elfogult, és hazug Magyarországgal szemben. Mindezek miatt a jelentés csak azt fedi el, hogy

a brüsszeli politikusok mindenképpen meg akarták büntetni Magyarországot. Mégpedig azért, mert Magyarország következetesen ellenzi a bevándorlást, és a kerítéssel akadályozza a déli irányú migrációt.

Ezt a nyugati politikusok - legyenek zöldek, baloldaliak, vagy éppen kommunisták és néppártiak - nem tudják elfogadni, és nem tudják elfogadni a magyar emberek döntését, akik a kvótanépszavazáson, és az országgyűlési választásokon is kifejezték: nem kérnek a bevándorlókból. A nyugati politikusok ezért bosszút esküdtek és elhatározták, hogy bármilyen eszközzel is, de megfegyelmezik Magyarországot.

Áruló magyar szocialisták

A legsajnálatosabb a Magyarország elleni támadásokban, hogy ehhez magyar képviselőket is megnyertek maguknak a brüsszeli politikusok. A szegedi szocialista Ujhelyi István feszólalásában példátlanul személyeskedő kirohanást intézett Orbán Viktor és Magyarország ellen. Beszédét azzal kezdte, a miniszterelnök hazudik az Európai Parlamentben és Magyarországon egyaránt. Ujhelyi szerint ennek a hazugságnak az áll a középpontjában, hogy Orbán Viktor szerint Európát meg kell védeni a bevándorlás veszedelmétől.

Ujhelyi szerint ez hazugság, Európát a bevándorlás veszedelmétől nem kell megvédeni. Ujhelyivel szemben ezt a szegediek és a környékbeliek sem gondolják így, mert Szegeden is csak azóta van rend, és azóta nincsenek illegális bevándorlók, mióta a déli határkerítés a várost is védi.

Ujhelyi a felszólalásának végén a hazug, Magyarországot és a magyarokat egyaránt sértő Sargenti-jelentés megszavazására szólított fel. A szerdai szavazáson Ujhelyi István természetesen meg is szavazta a Magyarországról tudatosan hazudozó politikai pamfletet, mely csak azért került az EP elé, hogy bosszút álljanak hazánkon a migrációellenességéért. Ezzel Ujhelyi István bebizonyította: ismételten, és rutinszerűen képes a saját hazája ellen szavazni, és személyesen is támogatja a Magyarország elleni bosszúhadjáratot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.