Közélet

Vona Gábor beismerte, hogy Simicska segítette őket

Vona Gábor beismerte, hogy Simicska segítette őket

2018. augusztus 10., péntek
Vona Gábor beismerte, hogy Simicska segítette őket

Hiába tagadták korábban a Hír TV és a Magyar Nemzet újságírói, illetve a Jobbik politikusai, Vona Gábor most elismerte: a kormányváltás reményében kitárultak a Jobbik előtt a Simicska-média kapui. Vona közben jelentkezett első videóblogjával, amelyben nemcsak a magyarok demokráciára való „érzékenyítéséről”, hanem Jézus második eljöveteléről is beszélt - írja a Magyar Idők.

A lap szerint az úgynevezett G-nap – Simicska Lajos látványos szembefordulása a kormánnyal – és az április 8-i választás között a Hír TV és a Magyar Nemzet újságírói a függetlenség és az objektivitás bástyáinak állították be szerkesztőségeiket, és hevesen tagadták, hogy a Jobbik szekerét tolják. Hasonlóképpen tettek a párt prominensei is, akik váltig állították: szó sincs arról, hogy Simicska Lajos médiabirodalmának támogatását élveznék. A Jobbik választás után lemondott elnöke, Vona Gábor a HVG-nek adott interjújában most viszont elismerte, hogy Simicska ajánlatot tett nekik, amivel éltek is. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.