Közélet

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

2018. augusztus 2., csütörtök
Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása - olvasható a Magyar Idők cikkében.

A rendkívüli szerkesztőségi gyűlésen a hírcsatornát Simicska Lajostól nemrég átvevő Nyerges Zsolt tulajdonos jelentette be a változásokat, a tévé több régi vezetője visszatért, miközben távoznak a csatornától a kormányellenes időszakot markánsan megjelenítő munkatársak és megszűnnek műsorok. A változást jelzi, hogy hosszú idő után tegnap este ismét fideszes vendég volt a stúdióban. A lap szerint a villámgyors döntésekkel gyakorlatilag megtörtént a Hír TV jobboldali visszafoglalása, amivel véget ért a csatorna 2015. február 6-i, úgynevezett G-nap utáni, 180 fokos fordulatot követő masszívan kormányellenes időszaka. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Horváth Péter Gyula, PS)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.