Közélet

Vandálkodtak Sándorfalva legnépszerűbb játszóterén

Vandálkodtak Sándorfalva legnépszerűbb játszóterén

2018. augusztus 10., péntek
Vandálkodtak Sándorfalva legnépszerűbb játszóterén

Néhány vandál teljesen kitört a helyéből egy rugós hintát Sándorfalva egyik játszóterén, és még egy beton virágtartót is megrongáltak. Az önkormányzat rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

Egy sándorfalvi szülő a Facebookra a következőket írta az eset kapcsán: „Nyilván jó buli volt éjjel: a rugós játék kitörve, a pad feltépve, a játéktároló ripityára szedve, a kukák kifordítva a fém tartószerkezetből. Még a beton virágtárolók is rongálás áldozatai lettek". Amikor gyermekét elvitte a helyi, kiskörúti játszótérre, a pusztítás látványa fogadta. Az eset felháborította a helyieket – már csak azért is, mert ez a település legkedveltebb játszótere, a többség ide hozza gyermekét. Bár a megrongált játékot már eltüntették a játszótérről, az eltört beton virágtartó még mindig ott van. Sándorfalván az óvoda melletti játszótér mellett még egy másik is található. Ez a Kastélykertben áll, de a vandálok ezt sem kímélik. Az egyik mászókára például előszeretettel firkálnak még obszcén szavakat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.