Közélet

Új civil szervezet alakult Vásárhelyen

Új civil szervezet alakult Vásárhelyen

2018. augusztus 17., péntek
Új civil szervezet alakult Vásárhelyen

Vallástól, politikától, hovatartozástól független egyesület alakult a minap a vásárhelyiség szellemében - írja a Vásárhely24.

A lap szerinta vásárhelyi családok, fiatalok, közösségek, szellemi, kulturális, környezetei és természeti értékek fejlesztése, megtartása érdekében hozták létre az új szervezetet Szeretem Vásárhelyt néven, amelynek alapítói közül Walterné Böngyik Terézia, Juhász Tünde, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámi pénteken reggel sajtóbeszélgetésen mutatták be az új szerveződést. A szervezethez a Facebook-oldalukon keresztül is lehet csatlakozni, ahol napi rendszerességgel számolnak be tevékenységükről, gondolataikról. A Szeretem Vásárhelyt első nagyobb megmozdulását szeptember 22-re tervezik, amikor a téglagyári kubikokhoz szerveznek családi kerékpáros pikniket.

(Kép és szöveg: Vásárhely24)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.