Szórakozás

Sean Paul pénze a jövő évi SZIN büdzsébe kerül

Sean Paul pénze a jövő évi SZIN büdzsébe kerül

2018. augusztus 27., hétfő
Sean Paul pénze a jövő évi SZIN büdzsébe kerül

A Sean Paul koncertet szervező cég napokon belül visszautalja az előleget, amit kifizettek a SZIN szervezői. Ez a pénz a jövő évi SZIN büdzsébe kerül majd be, ami lehetőséget adhat egy nemzetközi sztárokkal erősített lineup összeállítására – vélik a szervezők.

Alig több mint 24 órával a koncertje előtt

térdsérülésére hivatkozva mondta le

szombati SZIN-koncertjét Sean Paul. A fesztivál szervezőinek a rövid idő alatt nem sikerült "beugrót" találniuk, így a Wellhello koncertje került át a nagyszínpadra, akik ütős bulival zárták az ötvenéves SZIN-t. A SZIN közönsége ugyan jobbulást kívánt a Sean Paulnak, de

sokan kétkedtek abban,

hogy valós indokkal hagyta ki a szegedi fellépését. A jamaicai sztár hivatalos oldalán a következő koncert időpontot augusztus 31-re jelezi, egyelőre nem jelent meg, hogy elmaradna a buli. A hollandiai Apeldoornba tervezett bulira még jegyeket is lehet kapni. "Láttuk és hallottuk, hogy sokan csalódottan árulták a szombati belépőjüket az interneten. Sajnáljuk a történteket, de nem a mi hibánkból maradt el a Sean Paul fellépése" – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője.

Hangsúlyozta, tudják, hogy sokan a jamaicai sztár miatt váltottak jegyet, de ilyen esetben nincs lehetőség a belépőket visszaváltani, mivel az nem egy koncertre, hanem egy fesztivál teljes napjára és az összes programra érvényes.

"Sean Pault egy szervező cégen keresztül sikerült szerződtetnünk, nekik utaltuk el a koncert előtt az előleget. A buli elmaradt, így jeleztük a cég felé, hogy a pénzt szeretnénk visszakapni. Korrekten álltak hozzá és heteken belül utalják is. Ilyen esetben kártérítést nem tudunk kérni, mivel egészségügyi okokra hivatkozva mondta le az előadó a koncertet" – árulta el a főszervező. Hozzátette, hogy valószínűleg tényleg az utolsó pillanatban dönthetett az énekes a koncert lemondásáról, mivel zenekara a megbeszéltek szerint péntek délután megérkezett Szegedre és be is költöztek a szállodába. Ennek a költségét sem a SZIN szervezői állták, mivel azt nem ők foglalták, így nem is ők fizették.

"A visszakapott előleget és a koncertre szánt pénzt a jövő évi SZIN szervezésére fordítjuk, szeretnénk külföldi sztárokat Szegedre csábítani" – fejtette ki.

Kolonics Erika azt is elmondta, hogy az elmaradt Sean Paul koncert mellett nem történt rendkívüli esemény a SZIN-en, bár az első napon Majka és Curtis "szakítása" mindenkit megviselt. A mindig kritikus beléptetés is zökkenőmentes volt, pedig két nap is teljes teltházzal futott a fesztiválon és idén az idő is kegyes volt szervezőkhöz, megúszták nagyobb vihar nélkül.

A jubileumi 50. SZIN-en több mint 100 ezren buliztak. Bár pontos adatok még nincsenek, a jegyeladás azt mutatja, hogy sikerült átlépni "álomhatárt." A szervezők már szombat hajnalban megkezdték a pakolást és a területrendezést, mivel ezen a hétvégén már a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál költözik be a Partfürdőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.