Közélet

Orrfacsaró bűz terjeng a Kálvária sugárúton

Orrfacsaró bűz terjeng a Kálvária sugárúton

2018. augusztus 3., péntek
Orrfacsaró bűz terjeng a Kálvária sugárúton

Egy orrfacsaróan büdös, patkányoktól hemzsegő szemétdombról kapott bejelentést Szegeden a hulladekvadasz.hu.

A bejelentő már több helyen jelentette a súlyos közegészségügyi veszélyekkel járó problémás helyszínt, de eddig állítása szerint nem történt előrelépés az ügyben. A helyszín vélhetően magánterület így az illetékes hatóság első körben csak felszólítással élhet a tulajdonos ellen. – olvasható a cikkben.

A bejelentés így szól: "A Kálvária sugárúton lakunk. A szomszédságban egy üres telek van, ahová feltehetően a hajléktalanok rendszeresen piszkítanak és hordják a szemetet. A szemét már olyan mennyiségű és olyan szagú, ami zavaró már mindenkinek, séta közben folyton megcsapja az orrunkat a bűz, ami a hulladékból és ürülékből terjed. A közterület felügyelőség nem tehet semmit - mondták mikor bejelentettük a kellemetlenséget, pedig a szemét, büdös patkányoktól, legyektől és egyéb kártevőktől hemzseg. Segítséget szeretnénk kérni, mert, ahogy telik az idő ez egyre rosszabb.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.