Hírzóna

Lopott német luxusautót találtak Röszkén

Lopott német luxusautót találtak Röszkén

2018. augusztus 30., csütörtök
Lopott német luxusautót találtak Röszkén

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Röszkénél. A sofőrrel szemben hamis magánokirat felhasználása miatt indult eljárás.

Egy kakucsi férfi augusztus 28-án 13 óra körül egy BMW X3 vezetőjeként akarta az országot elhagyni Röszkénél. A sofőr a jármű jogszerű használatát egy meghatalmazással igazolta. Az ellenőrzés megállapította, hogy az okiraton szereplő tanúk esetében valótlan lakcímadatokat és okmányszámokat tüntettek fel, továbbá a személyautót Németország körözi. A magyar rendőrök a BMW-t lefoglalták, a jármű vezetőjét a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 25 éves férfi vallomásában beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene hamis magánokirat felhasználása miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.