Hírzóna

Kerítéssel vigyáznának a szegedi játszóterekre

Kerítéssel vigyáznának a szegedi játszóterekre

2018. augusztus 29., szerda
Kerítéssel vigyáznának a szegedi játszóterekre

A 120 szegedi játszótér ötöde van csupán körbekerítve, a Kálvária térinél az eddigi tapasztalatok kedvezők - olvasható a Délmagyar összeállításában.

A lap cikkéből kiderül, hogy a környezetgazdálkodási cég vezetője szerint kerítéssel, zárható kapuval és házirenddel minden játszóteret megóvhatnának. Most évi 50 millió forintba kerül a karbantartás, a megrongált játékok javítása és cseréje. – Mondjuk ez a kerítés alacsony, de a hajléktalanok általában ezt is tiszteletben tartják. Mivel nem zárható, a kutyák is bejöhetnek, de még sosem találtunk ürüléket a homokozóban. Az én kutyám is odakint végzi el a dolgát. Szemét sincs – mondta a Kálvária téren egyéves kislányával, Zoéval játszó apuka, Szepesi Gábor. A felújított, kibővített játszóteret tavasszal kerítették körbe. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.