Hírzóna

Elfogták az enyveskezű szegedi fiatalt

Elfogták az enyveskezű szegedi fiatalt

2018. augusztus 31., péntek
Elfogták az enyveskezű szegedi fiatalt
Pénztárcát vett ki egy férfi táskájából egy helybeli fiatal Szegeden. Néhány héttel később egy lépcsőházban levő szárítóról akart ruhákat lopni, azonban a sértett megzavarta. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd őrizetbe vették.

A gyanúsított július 25-én délután pénztárcát lopott egy utcán sétáló férfi táskájából, majd sietősen távozott. A 19 éves fiatal augusztus 29-én hajnalban egy szegedi lépcsőházban levő szárítóról akart ruhákat eltulajdonítani, a sértett azonban megzavarta, ezért ekkor nem járt sikerrel. A bejelentést követően, a kapott személyleírás alapján ahelyi körzeti megbízott 24 órán belül azonosította a feltételezett elkövetőt. Őt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.