Hírzóna

Bringatolvajt keresnek a vásárhelyi zsaruk

Bringatolvajt keresnek a vásárhelyi zsaruk

2018. augusztus 2., csütörtök
Bringatolvajt keresnek a vásárhelyi zsaruk

A hódmezővásárhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy városban történt bűncselekmény elkövetőjének azonosításában.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a férfi július 23-án 11 óra 15 perc és 11 óra 30 perc között Hódmezővásárhelyen, a Dózsa György útján egy üzlet előtt lezárt kerékpárt lopott el. A helyszín közelében működő térfigyelő kamera felvételt készített a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyről. A tettes átlagos testalkatú, középkorú, piros színű hosszúnadrágot, fekete pulóvert és fekete színű baseballsapkát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.