Hírzóna

Biztonsági őr buktatta le a szegedi áruházi szarkát

Biztonsági őr buktatta le a szegedi áruházi szarkát

2018. augusztus 31., péntek
Biztonsági őr buktatta le a szegedi áruházi szarkát
Nadrágot, blúzt és ékszereket lopott el egy szegedi áruházból egy helybeli nő. A biztonsági őr észrevette és rendőrt hívott - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A 29 éves feltételezett elkövető augusztus 27-én 16 óra 35 perckor ment be a bevásárlóközpont egyik üzletébe, ahol a próbafülkébe egy kabát mellett egy nadrágot, egy női blúzt, két pár zoknit és két fülbevalót vitt be. Utóbbiakról eltávolította az áruvédelmi eszközt és azokat a táskájába rejtette, míg a kabátot a fülkéből való távozás után visszaakasztotta a helyére. A biztonsági őr az ajtóban állította meg, majd kérdőre vonta és rendőrt hívott. A kiérkező rendőrök a nő táskájában megtalálták a ruhaneműket és az ékszereket. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.