Hírzóna

Araszolnak a buszok a hőségben Röszkénél

Araszolnak a buszok a hőségben Röszkénél

2018. augusztus 5., vasárnap
Araszolnak a buszok a hőségben Röszkénél
Ahogy azt korábban megírtuk, vasárnap délelőtt torlódás alakult ki a Röszkei és a Csanádpalotai határátkelőhelynél is. A röszkei átkelőről kapott információk szerint várni kell, de halad a forgalom, azonban van olyan magyar, aki olyan buszon ül, amely három óra alatt négyszáz métert haladt előre.

A negyven fok melegben, három gyerekkel várjuk, hogy megmozduljon a forgalom, de alig haladtunk eddig előre. A mosdók állapotára már nem is mondok semmit

- árulta el Tóth Margit, aki a szerb oldalon vár belépésre.

A hivatalos infók szerint Röszkénél a kilépő forgalomnak 3 órát, a belépő forgalomnak 1 órát kell várni, kivéve a buszoknak, ott 3 óra araszolást jósolnak. Úgy tűnik ez valóban csak a hivatalos saccolt idő, mert Margiték előtt még nagyjából tíz busz van, és A jósolt 3 órájuk letelt délelőtt 11-kor. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről

itt

tájékozódhat,valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével informálódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.