Hírzóna

Akkumulátorokat loptak egy szegedi műhelyből

Akkumulátorokat loptak egy szegedi műhelyből

2018. augusztus 17., péntek
Akkumulátorokat loptak egy szegedi műhelyből

A szegedi rendőrök rövid időn belül előállítottak egy helybeli férfit, aki egy műhelybe tört be a városban. Tőle lopott akkumulátorokat foglaltak le, amelyeket visszaadtak a tulajdonosoknak - olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.

A 24 éves férfi augusztus 13-ára virradóra a lakat levágásával jutott be a műhelybe. A helyiséget átkutatta, majd onnan szerszámokkal és négy akkumulátorral távozott. A bejelentést követően, a helyi körzeti megbízott az adatgyűjtés során azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a rendőrök rövid időn belül előállítottak. Tőle az akkumulátorokat lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak. A férfival szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság aszükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.