Gazdaság

380 millióból fejlesztik a makói ipari parkot

380 millióból fejlesztik a makói ipari parkot

2018. augusztus 31., péntek
380 millióból fejlesztik a makói ipari parkot

380 millió forintból utak, vízelvezető csatornák épülnek, illetve újulnak meg a makói ipari parkban, és a közvilágítás is javulni fog. A munka hamarosan indul - írta a Délmagyar.

– A fejlesztésnek köszönhetően reményeink szerint új befektetők jönnek az 1998-ban létesült ipari parkba, akár kisebb területet igénylő vállalkozások is – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester a szerződés aláírása előtt. A portál szerint a 380 millió forintos, központi forrásból finanszírozott beruházás 105 hektárt érint, a munka két ütemben folyik majd, és jövő márciusig tart. Ennek során utak, víz- és szennyvízelvezető csatornák épülnek, illetve újulnak meg a makói ipari parkban, és a közvilágítás is javulni fog. A kivitelezésre az RMB Transz Kft. kapott megbízást. Ügyvezetője, Gubacsi Szilárd azt mondta, a jövő hét elején veszik át a munkaterületet. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.