Közélet

Több érdekesség is lesz a vásárhelyi állami ünnepen

Több érdekesség is lesz a vásárhelyi állami ünnepen

2018. július 9., hétfő
Több érdekesség is lesz a vásárhelyi állami ünnepen

Lesz borfesztivál, lesznek koncertek, sőt lesznek rendhagyó beszélgetések a színpadon. És hát kivel lehetne méltóbb az ünnep, mint Hadházy Ákossal... - írja a Vásárhely24.

A lap összeállításából kiderült, hogy az egy-két héttel ezelőtti költségvetési módosítás és egyeztetés következtében mégis csak lehet programsorozatot szervezni augusztus 20-ra Vásárhelyre és kiderült, hogy mégsem mondták vissza a korábban már lekötött Péter Szabó Szilvia (ex-Nox) és Király Viktor koncertjét. Azt pedig már tudtuk, ha lesz ünnepség, akkor tűzijáték nem, de fényjáték az lesz. Emellett megtartják a már megszokott operettgálát, a nyitónapon pedig egy pesti, roma fiatalokból álló dzsesszzenekar is fellép, jelentette be a polgármester vasárnap este. Az is kiderült, Márki-Zay Péter rajongója ennek a műfajnak... További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.