Hírzóna

Tizennégy migránst kapcsoltak le az M43-as autópályán

Tizennégy migránst kapcsoltak le az M43-as autópályán

2018. július 25., szerda
Tizennégy migránst kapcsoltak le az M43-as autópályán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizennégy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd később az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A rendőrök és a pénzügyőrök július 25-én 4 óra 10 perckor egy török honosságú kamiont ellenőriztek aNemzeti Adó- és Vámhivataláltaltelepített röntgenkapu segítségével az M43-as autópályán. A kamionröntgen 14 megbújt személyt észlelt a jármű egyik részében. Ellenőrzésük során a határsértők közül hárman szíriai, tizenegy személy pedig iraki állampolgárnak vallotta magát. A csoport tagjai sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.