Hírzóna

Szigorú ítéletet hozott a Szegedi Ítélőtábla

Szigorú ítéletet hozott a Szegedi Ítélőtábla

2018. július 4., szerda
Szigorú ítéletet hozott a Szegedi Ítélőtábla

Több ponton megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla a testi sértés és más bűncselekmények miatt K. G. és társai ellen indított büntetőügyben a Kecskeméti Törvényszék I. fokon kimondott ítéletét - írja a Délmagyar.

A táblabíróság K. G. elsőrendű vádlott – mint erőszakos többszörös visszaeső – büntetését 4 év börtön és 4 év közügyektől eltiltásról 7 év 6 hónap fegyházra és 8 év közügyektől eltiltásra súlyosította, kimondva, hogy az I. rendű vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. Gy. I. másodrendű vádlott büntetése is súlyosabb lett, esetében az I. fokon hozott 3 év 4 hónap börtön és 3 év közügyektől eltiltás 4 év 6 hónap börtönre és 5 év közügyektől eltiltásra változott. A IV. rendű vádlott T. R. jogerős büntetése – szemben az I. fokon ítélt 2 év 8 hónap börtönnel és 3 év közügyektől eltiltással – 3 év 4 hónap börtön és 3 év közügyektől eltiltás lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.