Szórakozás

Szegedi applikációval szurkolhatunk bárhonnan kedvenc csapatunknak

Szegedi applikációval szurkolhatunk bárhonnan kedvenc csapatunknak

2018. július 24., kedd
Szegedi applikációval szurkolhatunk bárhonnan kedvenc csapatunknak

Egy szegedi fejlesztésű alkalmazásnak köszönhetően a világ bármely pontjáról buzdíthatjuk a kedvenc csapatunkat: a Seyu egyszerű használatával könnyedén "ott lehetünk" a pálya szélén - írja a Délmagyar.

A lap szerint"Veletek vagyunk!". "Hajrá, magyarok!" - ilyen, és ehhez hasonló buzdításokat küldhetünk a kedvenceknek egy fotó kíséretében a Seyu nevű telefonos alkalmazás segítségével. A letöltés és a fotó készítés után üzenetet is választhatunk, ami megjelenik a mellett a kép mellett, amely a pálya szélén látható és az eredményjelző LED-falakon jelenik meg a mérkőzések idején. Az ötlet két szegedi fiatalembertől, Vecsernyés Tamástól és Kovács Ervintől származik. Mindketten a szegedi sportban nőttek fel, a sport iránti rajongás megmaradt, valamint a sport és az informatika területén képzelték el jövőjüket. Az alkalmazással azoknak tudnak örömet adni, akik nem tudnak ott lenni a kedvenc csapatuk meccsén, a használattal pedig anyagi áldozatot sem kell hozniuk a felhasználóknak, hiszen annak használata teljesen ingyenes. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.