Szórakozás

Nyári tábort tart Szegeden az Országos Állatvédelmi Alapítvány

Nyári tábort tart Szegeden az Országos Állatvédelmi Alapítvány

2018. július 18., szerda
Nyári tábort tart Szegeden az Országos Állatvédelmi Alapítvány

Szegeden szervez nyári tábort gyerekeknek az Országos Állatvédelmi Alapítvány.

Az Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden címmel megrendezendő táborba 6-12 év közötti gyerekeket várnak, akiket augusztus 13-án, 14-én és 15-én reggel fél nyolctól délután fél ötig színes és élményekben dús programokkal várnak.

Egyebek mellett elviszik őket a Szegedi Füvészkertbe, az Interaktív Természetismereti Tudástárba és meglátogatják a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítását is.

A délelőttök során a résztvevők számára mesefilmvetítéssel, kézműves-foglalkozásokkal, állatvédelmi interaktív társasjátékokkal és élményszínházzal is készülnek a tábort tartó pedagógusok. Részvételi díj három napra 15 ezer forint, ami tartalmazza az egész napi étkezést is. Jelentkezni az info@orszagosallatvedo.hu címen és a 30/520-1887-es telefonszámon lehet. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.