Közélet

Mégsem uszoda épül a makói Hagymatikum mellé, hanem szálloda?

Mégsem uszoda épül a makói Hagymatikum mellé, hanem szálloda?

2018. július 11., szerda
Mégsem uszoda épül a makói Hagymatikum mellé, hanem szálloda?

Lehet, hogy szálloda lesz ott, ahová a makói Hagymatikum bővítésének részeként sportuszodát terveztek - ez utóbbit inkább valamelyik iskola közelébe építik. A tegnapi rendkívüli képviselő-testületi ülésen emellett az Almási-iskola 1,4 milliárdos fejlesztésének terveit mutatták be - írta a Délmagyar.

A lap szerintelképzelhető, hogy mégsem a Hagymatikum részeként épül meg a bővítés egyik elemeként tervezett új makói sportuszoda – erről tárgyalt a tegnapi rendkívüli ülés zárt részében másfél órán keresztül a makói képviselő-testület. Az elhangzottakról a sajtó hivatalos tájékoztatást nem kapott, az ülésen részt vett Lázár János honatya azonban Facebook-oldalán megosztott a tanácskozásról egy videót. Ezen arról beszél, ő kérte, hogy találkozzon a képviselőkkel, és arra kéri őket, fontolják meg, hogy a sportuszoda ne az eredetileg tervezett helyszínen, hanem egy iskola közelében épüljön meg. Erre azért volna szükség, hogy a Hagymatikum szomszédságában új szálloda épülhessen, ez pedig az idegenforgalmi fejlesztések szempontjából lényeges. Az ügyben még további egyeztetések várhatók. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.