Közélet

Ismét megnyílt Makón a pótnagyik tábora

Ismét megnyílt Makón a pótnagyik tábora

2018. július 17., kedd
Ismét megnyílt Makón a pótnagyik tábora

Idén már negyedik alkalommal szerveznek nagycsaládban vagy szerény körülmények között nevelkedő gyerekeknek ingyenes tábort a makói pótnagyik. A tábor hétfőn kezdődött - írta a Délmagyar.

A lap megszólaltatott egy kisiskolást is. – Nagyon vártam a tábort, főleg azt, amikor rajzolhatok majd. Az a kedvenc időtöltésem – mondta Kádár Nóra, a Kálvin-iskola harmadikos diákja. Ő az egyik a közül a száz helybeli, szerény körülmények között vagy nagycsaládban nevelkedő gyerek közül, akiket négy héten át vendégül látnak a pótnagyik hétfőn reggel megnyílt ingyenes táborában. A helyszín ezúttal is a régi városháza épülete, ahol tíz nagyszülő vigyáz a gyerkőcökre. Utóbbiak trambulinozhatnak, focizhatnak, teniszezhetnek, kézműveskedhetnek, de még programokat is szerveznek nekik – mondta el a főszervező, a Délmagyarország Év embere díjával kitüntetett Bakacsi Pálné. A táborban az a legérdekesebb, hogy az önkormányzat, illetve helyi vállalkozók támogatásával zajlik – van, aki fagyit vagy gyümölcsöt hoz, más játszóeszközöket ad vagy a szállításban segédkezik. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Szabó Imre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.