Hírzóna

Feltört egy kocsit, majd megszúrta haragosait egy férfi Vásárhelyen

Feltört egy kocsit, majd megszúrta haragosait egy férfi Vásárhelyen

2018. július 11., szerda
Feltört egy kocsit, majd megszúrta haragosait egy férfi Vásárhelyen

Egy gépkocsiból lopott, majd késsel támadt haragosaira egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

A gyanúsított július 7-én éjszaka egy belvárosban parkoló személyautóból FM transzmittert, szervizkönyvet és pénztárcát lopott, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával, amivel utána vásárolt is a 39 éves férfi. Nem sokkal később a feltételezett elkövető az egyik hódmezővásárhelyi családi házban szóváltásba keveredett három ismerősével, akikre végül késsel támadt rá. Egyiküket a kezén sebesítette meg, míg egy másik férfit a fején akart megszúrni a konyhai eszközzel. Az áldozatok ezután bejelentést tettek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a gyanúsítottat előállították, majd kihallgatták. Ellene lopás vétségének, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi nyomozók a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.