Hírzóna

Autókat és kirakatot rongált egy dühös férfi Szegeden

Autókat és kirakatot rongált egy dühös férfi Szegeden

2018. július 6., péntek
Autókat és kirakatot rongált egy dühös férfi Szegeden

Három gépkocsit és két ingatlant megrongált, egy kirakatüveget pedig betört egy 45 éves férfi Szegeden. A rendőrök a gyanúsítottat néhány órán belül előállították, majd őrizetbe vették.

A feltételezett elkövető július 4-ére virradóra a belvárosban a személyautók visszapillantóit letörte, ablaküvegeit és lámpáit betörte. Nem sokkal később két ingatlan bejáratánál a beléptetőt és a kaputelefont rongálta meg, majd egy üzlet kirakatüvegét törte be. A bejelentéstől számított néhány órán belül a helyi körzeti megbízott azonosította és előállította a 45 éves férfit, aki agyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene rongálás és garázdaság miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.