Hírzóna

Vasvillával támadt haragosára egy szegedi férfi

Vasvillával támadt haragosára egy szegedi férfi

2018. június 29., péntek
Vasvillával támadt haragosára egy szegedi férfi
A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást egy 38 éves férfival szemben, aki előzetes szóváltást követően bántalmazta munkatársát - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy szegedi földterületen, szénahordás közben május 31-én 18 óra körül alakult ki nézeteltérés a két fél között, amely tettlegességig fajult. A gyanúsított a kezében levő vasvillával megszúrta haragosa jobb felkarját és kézfejét, majd a földre került sértettet egy alkalommal megrúgta. Az áldozat könnyebben sérült, azonban az elkövetés eszköze alkalmas volt súlyosabb sérülést okozására. A feltételezett elkövetővel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrök az ügy iratait a napokban a 38 éves férfival szembeni vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.