Hírzóna

Talált bankkártyával fizette piáját és cigijét egy makói nő

Talált bankkártyával fizette piáját és cigijét egy makói nő

2018. június 19., kedd
Talált bankkártyával fizette piáját és cigijét egy makói nő
A Makói Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli nőt, aki egy talált bankkártyával fizette kiadásait. Vele szemben információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt indult eljárás - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A 49 éves asszony megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 16-án késő délután egy makói pizzériában a földön talált egy bankkártyát, amit magához vett, majd a kód nélküli funkciójával kifizette a vacsoráját. A nő később ugyanígy szeszes italt, cigarettát, chipset és konzerveket vásárolt több üzletben. A kapitányság nyomozói a gyanúsított személyazonosságát öt órán belül megállapították, majd az asszonyt kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.