Közélet

Súlyos mentőbaleset- ketten meghaltak, húszan megsérültek

Súlyos mentőbaleset- ketten meghaltak, húszan megsérültek

2018. június 27., szerda
Súlyos mentőbaleset- ketten meghaltak, húszan megsérültek

Ketten meghaltak, többen megsérültek szerdán Szolnokon, ahol egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-nek szerda este elmondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. Állapotukat a helyszínen stabilizálták és mentőhelikopterrel a kórházba szállították őket. A buszon húszan szenvedtek - az első vizsgálat szerint - könnyű sérülést, azonban mindenkit kórházba vittek további kivizsgálásra - mondta Győrfi Pál.   Az esetkocsi megkülönböztető jelzést használt, de az elsődleges információk szerint megcsúszott az úton. Az eset súlyosságát jelzi, hogy a helyszínre érkezettCsató Gábor, a mentőszolgálat főigazgatója is. A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett utat, a forgalmat a 4-es főút irányába terelik.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.