Sport

Popovits Pál a Szeged 2011 új vezetőedzője

Popovits Pál a Szeged 2011 új vezetőedzője

2018. június 21., csütörtök
Popovits Pál a Szeged 2011 új vezetőedzője

A klub a hivatalos honlapján tette közzé a hírt, miszerint a csapat korábbi másodedzője, a Grosics Akadémia U19-es korosztályának vezetőedzője irányítja a következő szezonban a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttesét.

Popovits Pál fiatal szakembernek számít, a napokban lesz 42 éves, ám edzőként is jelentős tapasztalattal bír, hiszen korábban irányította a gyulai Termál és Cigánd felnőtt együtteseit. Másodedző volt a Szeged-Grosicsnál, közben az akadémia utánpótlás csapataival foglalkozott, legutóbb az U19-eseket vezette. Játékosként a nagyváradi Viitorul és a Szatmárnémeti után több magyar csapatban játszott, így a Gázszer FC, a PMFC, a Nyíregyháza és a Békéscsaba labdarúgója volt, de megfordult a német Mannheimben és az egyiptomi El-Maszriban is. Jelenleg szabadságát tölti, pontosabban készül a Pro Licence vizsgájára.

- Miután a csapat kiesett az NB II-ből, a vezetőség a feljutást tűzte ki célul. Minden tudásommal azon leszek, hogy ez sikerüljön - nyilatkozta a klub honlapjának

Popovits Pál.

via

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.