Hírzóna

Pedofília miatt 23 évet kapott egy volt uszodaigazgató

Pedofília miatt 23 évet kapott egy volt uszodaigazgató

2018. június 21., csütörtök
Pedofília miatt 23 évet kapott egy volt uszodaigazgató

Pedofília miatt 23 évi fegyházra ítélte egy irkutszki bíróság a város Szpartak uszodájának volt igazgatóját - közölte csütörtökön az Interfax hírügynökség.

Ivan Rukoszujevet a kiskorúak szexuális zaklatása és közszeméremsértés 69 rendbeli elkövetése címén ítélték el. A férfit a szabadságvesztés mellett kórházi körülmények között elvégzendő pszichiátriai kényszerkezelésre ítélték. Halmazati büntetésként további két évre eltiltották az állami és önkormányzati intézményeknél végzendő és 15 évre a gyermekekkel folytatandó munkától. A jelentős bűnügyek felderítésével foglalkozó orosz Nyomozó Iroda (SZK) 2016 januárjában kezdeményezett büntetőeljárást Rukoszujev ellen a növendékek zaklatása miatt. Az ügy részleteit nem hozták nyilvánosságra. A volt uszodaigazgató ellen korrupció miatt is eljárást indítottak.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.