Hírzóna

Öt évig nem derült ki, hogy megöltek egy férfit Csongrádon

Öt évig nem derült ki, hogy megöltek egy férfit Csongrádon

2018. június 27., szerda
Öt évig nem derült ki, hogy megöltek egy férfit Csongrádon

Egy 2012-ben történt, de 2017-ig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölés miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Csongrádi Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, amegalapozott gyanú szerint egy most 28 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az 2017 márciusáig a rendőrség előtt ismeretlen volt. Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg. A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves férfit. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök a napokban a nyomozást befejezték, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.