Közélet

Megmentőjét keresi a motorral balesetező Zoltán

Megmentőjét keresi a motorral balesetező Zoltán

2018. június 15., péntek
Megmentőjét keresi a motorral balesetező Zoltán

A megmentőjét próbálja felkutatni Raczkó Zoltán (28), aki tavaly július 19-én szenvedett súlyos motorbalesetet Szentes közelében. A földön fekvő motorosban egy 50-60 év körüli férfi tartotta a lelket a mentők kiérkezéséig - írta a Blikk.

– Folyamatosan fogta a kezemet, mondta, hogy ne figyeljek semmire – kezdte Zoltán. – Kérdeztem tőle, vérzik-e a lábam, mi a helyzet az autó sofőrjével, komolyak-e a sérüléseim, de csak nyugtatgatott, s segített lehúzni a bukósisakomat.Ő jött oda hozzám először. Másnap a kórházban is meglátogatott, hozott nekem a saját termesztésű erős paprikájából. Azt mondta, attól biztosan hamar meggyógyulok – mesélt névtelen segítőjéről a férfi.

A lap szerintZoltán jobb lába szinte ripityára tört, amikor egy kanyarodó autó hátuljának csapódott a motorjával. Az autós nem adta meg neki az elsőbbséget, és a sávot előbb elhagyva, a záróvonalon kanyarodott be Zoltán előtt. A fiatal férfit 3 órán keresztül, a gerincébe adott injekcióval, éber állapotban műtötték, jelenleg 100-200 métert tud mankó nélkül megtenni. Törött lába 2 centivel rövidebb lett, ami miatt hát- és derékfájások gyötrik. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.