Közélet

Lesznek személyi változások a megyei rendőrségnél

Lesznek személyi változások a megyei rendőrségnél

2018. június 21., csütörtök
Lesznek személyi változások a megyei rendőrségnél

Nem voltak tömeges személycserék a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon, amióta Piros Attila az új főkapitány, de azt elárulta, hogy tervez változtatásokat. A rendőrőrsök bezárásáról és a rendőrség tavalyi évéről is kérdeztük a tábornokot, aki a Délmagyarországnak adta első interjúját csongrádi kapitányként.

Az interjúból kiderül, hogy a főkapitány maga kérte, hogy Szegedre kerülhessen, s ennek emberi okai voltak. - Ott voltam ugyanis az elsők között az 1980-as évfolyamban, akik már nem Szegeden kezdtek felkészülni a hivatásos pályára a Kossuth Lajos Katonai Főiskola határőr tanszékén. Addig mindenki Szegeden kezdett, mi már Szentendrén. Ráadásul én az egyetem elvégzése után sokat foglalkoztam rendészettudománnyal, és ennek a nagyvárosi modelljét Szegedről készítettem el. Tehát elméletben már megvolt Szeged, most pedig jöhetett a gyakorlat. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.