Hírzóna

Kiraboltak egy csongrádi ékszerboltot

Kiraboltak egy csongrádi ékszerboltot

2018. június 27., szerda
Kiraboltak egy csongrádi ékszerboltot
A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak három férfival szemben, akik a város egyik üzletéből arany ékszereket loptak - írta a megyei rendőr-főkapitányság.
Mint ahogy arról korábban beszámoltunkmájus 26-án délelőtt két férfit állítottak elő a körzeti megbízottak Csanyteleken. A feltételezett elkövetők megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy egy csongrádi üzletből arany ékszereket loptak. Autójukból a zsákmányolt gyűrűk és fülbevalók előkerültek. Az eljárás során bebizonyosodott, hogy cselekményükben egy harmadik férfi is közreműködött, ezért őt is gyanúsítottként hallgatták ki a kapitányság rendőrei. A férfiakkal szemben lopás miatt indult eljárás, amit a nyomozók a napokban befejeztek, majd a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.