Közélet

Kevesebb lett a parkolóhely Felsővároson

Kevesebb lett a parkolóhely Felsővároson

2018. június 4., hétfő
Kevesebb lett a parkolóhely Felsővároson

Egy nemrégiben kihelyezett megállni tilos tábla okozott bosszúságot a Vajda utcában lakóknak. Az autójukkal már évek óta itt parkoló autósok nem örülnek, hogy még kevesebb lett a parkolóhely a környéken - írja a delmagyar.hu.

A lap emlékeztet arra, hogy a 1970-es, 80-as években, amikor épültek a panelek Szegeden, még luxusnak számított egy-egy család számára az autó, ma azonban már szinte minden háztartás rendelkezik kocsival. Az eredetileg kialakított parkolókért késhegyig menő küzdelem folyik az autósok között, így van ez Felsővároson is. A portál az egyik olvasójától kapott felháborodott levelet, miszerint a Vajda utca 15. szám előtt nemrégiben kihelyeztek egy megállni tilos táblát, amely 15 méter hosszan korlátozza a járművezetőket. Jernei Zsolt azt panaszolta, korábban két-három autó tudott itt parkolni, ám akkora itt a zsúfoltság, hogy vannak, akik a járdán álltak meg eddig is. Zsolt nem érti, miért került ki a kiegészítő táblákkal ellátott tiltó jelzés. – Ha eddig nem volt rá szükség, most mi indokolja? – kérdezte tanácstalanul. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.