Hírzóna

Kenyérbe rejtette az ellopni kívánt telefont egy tolvaj Szegeden

Kenyérbe rejtette az ellopni kívánt telefont egy tolvaj Szegeden

2018. június 20., szerda
Kenyérbe rejtette az ellopni kívánt telefont egy tolvaj Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy férfit, aki egy áruházból úgy akart telefont lopni, hogy azt egy vekni belsejébe rejtette el. Az üzlet biztonsági személyzete buktatta le a tolvajt - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A 44 éves F. Mihály megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 18-án bement egy szegedi áruházba, ahol egy mobiltelefont, cipót és egyéb termékeket tett a kosarába, amivel a próbafülkébe ment. A férfi ezt követően a pénztárnál a telefon kivételével mindent kifizetett. Az áruház biztonsági személyzete felfigyelt a gyanúsított zavart viselkedésére, ezért kérdőre vonták, majd a kosarában levő vekni belsejében elrejtve, sértetlenül megtalálták a lopott mobiltelefont. A kapitányság nyomozói a feltételezett elkövetőt kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene lopás miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.