Írjon nekünk

Közélet

Jó reggelt Szeged: orkánnal jön a szupercella!

Megjelent:

Pár mondat, ami nélkül nem érdemes elindulni ma sehova. 

Ha kimaradtak volna a tegnap legfontosabb és legérdekesebb hírei, akkor most itt a lehetőség.

Szomorúan indult a nap, ugyanis kiderült, hogy váratlanul meghalt a jobboldal rettenthetetlen véleményvezére és újságírója: Lovas István. Barátja, Bayer Zsolt jelentette be a hírt.

Bár megpróbálta kicenzúrázni saját főnökét a városháza lapja, mert “véletlenül kifelejtették” Botka Lászlót a neves, szegedi búvárok közül – mi nem hagytuk megtörténni ezt a skandallumot.

A Fidesz az Alkotmányban tiltaná meg a hajléktalanságot, lehet, hogy ezért szólalt meg Sándorfalva is, amely befogadná a nemzet medvéjét.

Tegnap is kiderült, hogy Szeged a megfontolt döntések városa, mivel ha a városvezetésen múlik, akkor még minimum 11 évig nézhetjük a Cserepes sori nyomornegyedet. Nem sietik el, na; de a jó munkához idő kell ugyebár.

Örömhír is ért bennünket tegnap, labdarúgó világbajnok lett a SZEOL védője, és nem hallgajuk el azt sem, hogy Goran Kopunovic viszont távozik a Szeged 2011-től. Azt, hogy miért megy, mindenki érteni fogja, aki tud olvasni – a sorok között.

Éjszaka megérkezett a szupercella Szeged fölé is, több ezren vannak áram nélkül még ma is Csongrádban. És hol van még a vége a napnak? Mutatjuk, milyen időt jósolnak mára a meteorológusok.

Az esernyőt ma nem tanácsos otthon hagyni, ugyanis komoly esőre van esély, sőt még akár szélviharra is. A meteorológiai szolgálat figyelmeztetést is kiadott egész Csongrád megyére: szerdán megszűnik a kánikula, de jön a viharos szél és a jégeső, de felhőszakadás is sanszos. 

Részletes időjárásjelentést IDE KATTINTVA talál.

Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Szegeden is éttermek zárnak be, mert nincs minőségi szakember a piacon

Megjelent:

Szerző:

Vajon lassan hiányszakmának minősül a szakács is a napfény városában? Az elmúlt hetekben több étterem is bezárt Szegeden és környékén, mi pedig utánajártunk, mi okozhatja, vagy okozhatta a problémát. Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Ez a medve nem az a medve- már hárman vannak legalább- VIDEÓ

Megjelent:

Szerző:

Vasárnap hajnalban egy medve sétált Miskolcon. A szakemberek azt kérik, ha valaki medvét lát a Sajó mentén, értesítse a természetvédelmi őröket – írta a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közleményében. Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Jó reggelt Szeged: újra úton a medve!

Megjelent:

Szerző:

Hogy fér meg egy napba egy medve, a Viszkis és négy meccs? Mutatjuk! Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál