Hírzóna

Elütött egy biciklist, keresik a sofőrt a szegedi rendőrök

Elütött egy biciklist, keresik a sofőrt a szegedi rendőrök

2018. június 8., péntek
Elütött egy biciklist, keresik a sofőrt a szegedi rendőrök
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy autóvezető azonosításában, aki Szeged belterületén egy kerékpárossal ütközött, majd a helyszínről elhajtott.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen forgalmi rendszámú SuzukiSwift személyautó vezetője 2018. április 19-én 15 óra 30 perckor Tápé felől közlekedett a Felső Tisza-parton, ahol az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére elé kanyarodó kerékpárossal ütközött. A balesetben a biciklis elesett és megsérült. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a gépkocsivezető, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.