Közélet

Elmaradt az ítélethirdetés a Czeglédy-ügy makói szálában

Elmaradt az ítélethirdetés a Czeglédy-ügy makói szálában

2018. június 20., szerda
Elmaradt az ítélethirdetés a Czeglédy-ügy makói szálában

Július 5-ére halasztották az ítélethirdetést. Az elsőrendű vádlott szerint ők csak strómanok voltak, mindent Czeglédy Csaba irányított - írta a Délmagyar.

A lap a hirtv.hu-ra hivatkozva közölte, hogya másodrendű vádlott betegségre hivatkozva nem jelent meg, ezért július 5-ére halasztották az ítélethirdetést a makói iskolaszövetkezet ügyében a Szegedi Törvényszéken. Az ügy elsőrendű vádlottja korábban azt vallotta:

ő és a másodrendű vádlott csak strómanok voltak, mindent Czeglédy Csaba, a szocialista párt egykori ügyvédje irányított

. A vádlottak szerint a makói iskolaszövetkezet is része volt annak az országos hálózatnak, amelyet a Czeglédy Csaba által vezetett Humán Operátor Zrt. fogott össze. Czeglédy azt állította, amikor meghallgatta a bíróság a makói ügyben, hogy nincs közvetlen kapcsolat a zrt. és a makói iskolaszövetkezet között. A makói ügyben 2012 januárja és 2013 márciusa között

összesen 550 millió forint áfát nem fizettek be,

aCzeglédy-ügyben

mintegy 6 milliárd forint kár érte az államot

.

(Forrás: delmagyar.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.