Hírzóna

Elég jól pusztított a vihar Makón

Elég jól pusztított a vihar Makón

2018. június 6., szerda
Elég jól pusztított a vihar Makón

Több helyszínen is dolgoznak Makón a tűzoltók az esős, szeles időjárás miatt, az ott élők az úttestre vagy gépkocsikra zuhant ágak, kicsavart fák eltávolításához kérnek segítséget.

A Róka utcában kidőlt egy tíz méter magas fa, a makói tűzoltók láncfűrésszel dolgoznak a helyszínen. A Kürt utcában két fenyőfa fordult ki gyökerestül, az egyik egy garázsban tett kárt, míg a másik egy melléképületre dőlt. A hódmezővásárhelyi tűzoltók távolítják el a veszélyessé vált fákat. A Csanád vezér téren egy autóra dőlt egy fa, a kocsiban senki nem tartózkodott. A makói tűzoltók már ezen a helyszínen is megkezdték a munkát. Az Ardics utcában viszont a szegedi tűzoltók távolítanak el egy fát, amely egy kábelre dőlt. Az Almási utcai általános iskolához is hamarosan megérkeznek a makói tűzoltók, mivel két fát is kidöntött a vihar. Az eset során senki nem sérült meg. A tűzoltók folyamatosan hárítják el a károkat, amint befejezték a munkát, azonnal indulnak az újabb káresemény helyszínére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.