Közélet

Eláruljuk a nagy fogyás titkát- 14 hét alatt 10 kiló mínusz

Eláruljuk a nagy fogyás titkát- 14 hét alatt 10 kiló mínusz

2018. június 5., kedd
Eláruljuk a nagy fogyás titkát- 14 hét alatt 10 kiló mínusz

A szegedi Kollár Andrea nem hétköznapi sportteljesítményt vitt véghez azzal, hogy egy testépítő versenyre való felkészülés során 10 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg 14 hét alatt. A felszolgálóként dolgozó fiatal hölgy, elmesélte nekünk a nagy fogyás titkát.

„Régebben csak hobbi szinten, heti 2-3 alkalommal jártam edzőterembe, mert sajnos a munkahelyi elfoglaltságaim miatt többre nem volt lehetőségem. Aztán tavaly novemberben munkanélkülivé váltam és akkor megkeresett Hajdú Gábor, – személyi edző- hogy van-e kedvem komolyabban foglalkozni a testépítéssel. Eleinte vonakodtam, de olyan lelkesen agitált, hogy végül belevágtam - életem egyik legjobb döntése volt.” – mesélt a kezdetekről Andrea.

Kollár Andrea heti 4-5 edzéssel, 14 hét alatt 10 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

„A kezdő lökést követően, Gábor összeállított nekem egy edzéstervet, valamint egy étrendet, amit szigorúan be kellett tartanom. Ezután viszonylag ritkán tartott nekem külön edzést - azokat a gyakorlatokat végeztem önállóan, amiket előzetesen előírt. Eleinte naponta két és félórát edzettem, de fele ennyi ráfordítással is elérhető lett volna ez az eredmény. Az elején kicsit túl toltam a felkészülést, mert nem konzultáltam elégszer a személyi edzőmmel. Januárban jött a nehezebb része a felkészülésemnek, ugyanis akkortól kezdve diétáznom kellett egészen a versenyig.” – mondta. Andrea kiemelte, onnantól, hogy célegyenesbe kerül felkészülés, már nem az egészséges életmód élvez prioritást. „A versenyszerű testépítést nem feltétlen ajánlanám mindenkinek, ugyanis maga a verseny nagyon megterhelő fizikailag és lelkileg egyaránt. A megmérettetések előtt komoly folyadékmegvonás szükséges a jobb eredmény eléréséhez – én például mindössze fél liter vizet ittam a verseny napján, hogy a lehető legjobb formában állhassak a színpadra. Ugyanakkor, akiben van elég akaraterő az képes lehet hasonló fejlődést elérni, ugyanis én napi 12 óra munka mellett tudtam elérni ezt az eredményt. – fejtette ki álláspontját Andrea, majd hozzátette: a közeljövőben nem tervezi, hogy részt vesz hasonló versenyen, ugyanis elsősorban a családtervezésre koncentrál a következő időszakban, de az edzéseket nem hagyja abba.

14 hét alatt látványos változást ért el Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.